maandag 16 februari 2015

knutsels blok 1 - 2015

Hieronder volgen alle knutsels van het 1e blok in 2015.

 19 januari: lijnenspel. Het kleuren mocht door de kinderen gedaan worden. In 2 kleuren en dan om en om in kleuren. Was best moeilijk soms dus even een 'vinkje' erin gezet en toen ging het prima.
 26 januari: bloemen schilderij. Lekker met dikke kwast stippelend vlakken maken in neon kleuren en daarna zwarte cirkels maken en een steel eraan en dan inkleuren met zilver en goud stift. En dan de vraag: "mag ik ook hartjes". natuurlijk mocht dat. :) Bovenste foto het voorbeeld en onderste foto werkjes hoe de kinderen ze hebben gemaakt.

 2 februari: 2 dingen gemaakt de glitter CD-vis en een boekenlegger. De vis bestaat uit 2 CD's met daartussen het mondje, vinnen en staart van foamblad. En aan beide kanten beplakt met pailletten.
Omdat er nog tijd over was hebben we de boekenlegger met dubbel gevouwen en in elkaar gestoken stroken papier  gemaakt en afgewerkt met lintjes.

16 februari: nog een beetje in Valentijn sfeer, een collage met harten. Eerst de blokjes uit 8 verschillende design papier erop geplakt en daarna versierd met harten van papier, vilt, rubberblad, ribbel karton, pailletten en garen. De stempels mochten ze erop zetten. Diverse harten hadden wij al voor ze gestanst omdat dat lekker makkelijk was. ;) Maar ze mochten ook nog zelf knippen hoor.

Hoop dat jullie alle knutsel werkjes weer leuk vinden. Je mag in een berichtje vertellen wat je ervan vindt want dat vinden we super.

Groetjes Miriam en Annemieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten